KERST BIJ ‘T VERMAECK

Wij zijn geopend op maandag 24 december (kerstavond), dinsdag 25 december (1e kerstdag) en woensdag 26 december (2e kerstdag)

Voor meer informatie mail naar info@hetvermaeck.nl of bel naar 0161-240716

4-GANGEN KERSTMENU

Het onderstaande menu kost als geheel menu € 45,00 p.p.
Vooraf serveren we stokbrood met diverse smeersels en krijgt u een amuse voor aanvang van het diner.

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Runderhaas
Truffelmayonaise | Rucola | Bieslook | Spekjes | Pijnboompitjes | Grana padano

Wildplankje
Gekarameliseerde eendenborst  | Wildbitterbal | Terrine van eendenlever

Japanse Proeverij
Sashimi van tonijn | Crispy sushi | Tataki van bavette

Vegetarische souffle
Courgette | Parmezaanse kaas | Noten


SOEPEN

Gevogeltebouillon
Dim sum

Vissoep
Rouille | Mosselen | Toast

Tomatensoep
Room | Bieslook

 

TUSSENGERECHT

Spoom (+€4,75)
verfrissend tussendoortje van Cava en een bol limoensorbet


HOOFDGERECHT

Beef Wellington
Bladerdeeg | Diverse paddenstoelen | Jus de veau

Biefstuk van exotisch wild
Aardappels in de schil | Saus van mango en peper | Rode koolsalade

Snoekbaars
Aardappelmousseline | Groene asperges | Saffraansaus

Mixed grill
Varkenshaas | Runderhaas | Kipfilet | Lamsfilet | Pepersaus

Portobello’s
Wilde rijst | Saus van pompoen | Blauwe kaas


DESSERTS

 Kerst dessert
IJs | Zoetigheden | Slagroom

   Special koffie
Met Diverse bonbons

Kaasplankje
Rozijn-notenbrood | Kaas van Bastiaansen | Rode port