foto links

Oktober Feesten

Welkom op de pagina van de "Oktober Feesten"

In Oktober 2016 zijn de eerste Oktober Feesten geweest en dat was een enorm succes. Dus ook in 2017 zal dit feest terugkeren op zaterdag 14 oktober, zondag 15 oktober, vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober.

Klik "hier" voor het totale programma in 2017.

De Oktober Feesten zijn bedoeld om voor iedere doelgroep rondom de jaarlijkse kermis in Rijen een aantal feesten te organiseren. Vandaar de naam Oktober Feesten. Met dus maar liefst 4 feesten!!!

Het varieert van een Aprèsski Party XXL, Hollandse middag/avond met diverse artiesten tot de echte Oktoberfestavonden. Deze mag uiteraard niet ontbreken tijdens de Oktober Feesten. De 2 Oktoberfesten sluiten de reeks feesten af op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober en meer informatie over deze twee dagen is ook terug te vinden op www.oktoberfest-rijen.nl

Om dit allemaal mogelijk te maken worden we mede ondersteund door een aantal sponsors/bedrijven. Hiervoor danken we nu al hun medewerking aan dit 4 daagse evenement en gaan we ons inzetten om samen met hen er een mooi jaarlijks terugkerend evenement van te kunnen maken! 

Sponsors 2016

Heeft u ook interesse om dit evenement (of eventueel een ander evenement) te sponsoren om uw naamsbekendheid te vergroten? Laat het dan even weten via sponsor@hetvermaeck.nl en dan sturen wij u meer informatie toe.

 

After movie Oktoberfest 22 oktober 2016

Promofilmpje Oktober Feesten 2016

After movie van de Oktober Feesten 2016