foto links

Natuurlijk genieten bij 't Vermaeck!

BARBECUE KEUKEN IS VANDAAG GESLOTEN!

Loopt door de geur van gegrild vlees bij jou ook het water in de mond? Kom dan op zonnige dagen** naar 't Vermaeck! Op ons achterterras hebben we een complete barbecue-grillkeuken die we gebruiken voor diverse concepten. Van heerlijke gerechten van de barbecue, onbeperkt eten gedurende 3 uur met ons "Eet je buikje vol" concept tot arrangementen voor groepen vanaf 20 personen.

Kijk hier voor de menukaart met de klassiekers van de barbecue en hier voor de menukaart met het "Eet je buikje vol" concept. Let op, voor het "Eet je buikje vol" concept dient u minimaal 2 dagen vooraf te reserveren en de keuze van standaard of luxe door te geven. Per tafel kunt u slechts kiezen voor of "Buikje rond" standaard of "Buikje rond" luxe.

** De barbecue-grill keuken is bij mooi weer iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op andere dagen of voor grotere groepen maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bovenaan deze pagina kunt u zien of onze barbecue-grill keuken geopend is.

Voor reserveringen of meer informatie kunt u bellen naar 0161-240716 of mailen naar reservering@hetvermaeck.nl