foto links

Gezellig borrelen in ons Cafe

Lekker borrelen in een ongedwongen sfeer met vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u een echte bierliefhebber? Voor u hebben we een speciale bierkaart samengesteld met meer dan 40 verschillende biersoorten op de tap of op fles.

TIP: HIGH BEER

Bekijk hier het assortiment van de bierkaart.

 

Voor de wijnliefhebbers is er een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen die u zowel per fles als per glas kunt bestellen.

TIP: HIGH WINE

Bekijk hier het assortiment van de wijnkaart.

 

Borrelen, maar dan net iets meer...  

Uiteraard hoort bij een drankje ook een lekker hapje! Alles is mogelijk, van nacho's, brood met aioli, een oer Hollandse bitterbal tot aan heerlijke kleine tapashapjes uit eigen keuken!!! Nieuw in ons assortiment is de borrelplank. Deze is vanaf 2 personen te bestellen en speciaal voor degene die geen keuze kunnen maken en zich willen laten verrassen met allerlei koude en warme hapjes.

Neem hier een kijkje op onze Hapas en Tapas kaart.

Lekker de werkweek afsluiten met een drankje en een hapje?
Iedere vrijdag vanaf 17.00 uur is er de Vrijdag Middag Borrel. Gezellig nog even bijpraten met een hapje en een drankje erbij. Van 17.00 - 18.00 zijn de bitterballen van ons!

Op vrijdag en zaterdag kun je niet alleen eten, drinken en bijpraten, maar natuurlijk ook borrelen tot in de latere uurtjes. Zo ook bij 't Vermaeck, waar je elke vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 22.00 uur kunt drinken, dansen en borrelen, onder het genot van de laatste hits gedraaid door onze huis-DJ. Ook is er regelmatig live muziek, zoals de Pianobar.

Ook de sportliefhebbers kunnen bij ons terecht. De meeste wedstrijden van diverse sporten zenden wij live uit. Zo kunt u onder het genot van een drankje en een hapje uw favoriete voetbalclub, tenniswedstrijd of wielerronde volgen.

Zie de agenda voor bijzondere activiteiten.