foto links

Pianobar 't Vermaeck

In samenwerking met Spotlight Pianos, verzorgen wij met de beste muzikanten/entertainers u een spetterend optreden vol entertainment op het hoogste niveau!

In dit pianoconcept bepalen jullie als publiek de muziekkeuze: van Nederlandstalig, jaren 80, salsa, dance, rock 'n  roll, disco of Top 40... Niets gaat hen tever, zij laten het gehele publiek uit z’n dak gaan! U vraagt, zij spelen!!

Pianobar 't Vermaeck

In december zijn ze er ook weer!!! Spotlight Pianos!!! Maar dan niet op de laatste zaterdag van de maand, maar op 2de kerstdag (Dinsdag 26 december). Dus smeer die stembanden, zet je dansschoenen alvast klaar, want het wordt weer een gezellige avond bij 't Vermaeck!!! Vanaf 22:00 is het tijd om te borrelen en wordt 't Vermaeck omgetoverd tot een live piano bar. Je kan bij Spotlight Pianos je favoriete nummer aanvragen. Jaren 80, salsa, top 40, disco of Nederlandstalig, wat jij wil... Het wordt jouw feestje! Ook DJ Kay is er weer bij, hij verzorgt vooraf, tijdens de pauzes en achteraf, de muziek die jìj horen wil!!! 

Zie onze agenda voor de geplande optredens. Meer info klik "hier".