Catering Rijen

Feest?

Met de kwaliteit en service die u gewend bent van ’t Vermaeck? Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen! Oog voor detail en presentatie en natuurlijk de uitstekende kwaliteit van de keuken zijn onze sleutelwoorden voor een geslaagd feest!

We organiseren feesten en partijen, bezorgen hapjes & buffetten aan huis, maar verzorgen ook een totaal bedrijfsfeest. Wij luisteren naar al uw wensen en ideeën en proberen deze zo goed mogelijk uit te voeren!

U kunt  denken aan compleet verzorgde tuinfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties of personeelsfeesten. Ook kunnen wij de muzikale omlijsting en/of het entertainment verzorgen. We kunnen u verschillende thema’s aanbieden; van Oud Hollands tot hippe lounge.

Download hier de Catering Rijen Brochure.

De Leemput Rijen

Heeft u na uw activiteit bij De Leemput nog zin om na te borrelen, te lunchen of te BBQ’en? Wij verzorgen bijna alles op locatie bij De Leemput in Rijen. Bekijk hier onze  Leemput folder.

Contact

Wilt u meer informatie mail dan naar catering@hetvermaeck.nl of neem contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0161-240716.