DINERKAART

Voorgerechten

Carpaccio
Parmezaanse kaas | Pittenmix | Truffelmayonaise | Spekjes
€ 14
Gamba’s ‘t Vermaeck
Chili roomsaus | Knoflook | Frisse salade
€ 15
Duo van vis
Zalmtartaar | Sashimi van tonijn | Wasabimayonaise | Zoetzure rode ui
€ 15
Truffelrisotto
Risotto | Truffel | Paddenstoelenmix | Gepocheerd ei
€ 12
Proeverij ’t Vermaeck
De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes
€ 17

Soepen

Tomatensoep
Soepballen | Room
€ 8
Franse uiensoep
Bosui | Kaascrostini
€ 8
Dagsoep
Wisselende soep van de dag
€ 8
Vissoep
Zeevruchten | Room
€ 9

Klassiekers

Mixed grill
Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas | Sparerib | Cocktailsaus | Knoflooksaus
€ 29
Oosterse Spare Ribs (350 gram) / XL portie (500 gram)
Ketjap | Cocktailsaus | Knoflooksaus
€ 24 – € 29
Varkenshaassaté
Pindasaus | Atjar | Krokante uitjes
€ 21
Hamburger ’t Vermaeck
Gegratineerd met cheddar | Italiaanse bol | Burgersaus
€ 21
Sliptongetjes
In roomboter gebakken | Ravigottesaus
€ 26
Gamba’s
Gepelde gamba’s | Tagliatelle | Chiliroomsaus | Cherry tomaatjes
€ 24
Kip uit de wok
Kipreepjes | Noedels | Verse groenten | Teriyaki
€ 24
Groentenlasagne
Ui | Tomaat | Courgette | Aubergine | Spinazie | Groene en rode peper
€ 22

Tortelloni
Gevuld met erwt en sjalot | Erwtenpuree | Beurre blanc | Waterkers

€ 19


Chef’s Specials

Voorgerechten

Indiaanse linzensoep
Room | Bosui 

€ 8
Geroosterde biet
Salade met kervel en landcress | Chioggia biet | Zoetzuur van rode biet | Bietje citrussaus
€ 14
Duo van vis
Sashimi van tonijn | Tartaar van moonfish | Wasabimayonaise | Zoetzure rode ui

€ 15
Beef tataki
Rund | Chili olie | Kaffir | Soja mayonaise 
€ 16
Hoofdgerechten

Daging Rendang
Gestoofd rundvlees | Sambalboontjes | Nasi kuning | Naanbrood

€ 25
Dorade
Gebakken dorade | Aardappelpuree | Groene asperges | Pastinaakcrème
€ 25
Eendenbout
Pommes Annette | Bospeen | Maiscrème | Portsaus
€ 26
Tortelloni
Gevuld met erwt en sjalot | Erwtenpuree | Beurre blanc | Waterkers
€ 24
Weekend special vlees
Ieder weekend een wisselend vleesgerecht van de chef
€ dagprijs
Weekend special vis
Ieder weekend een wisselend visgerecht van de chef
€ dagprijs

 

Maaltijdsalades

Sweet chili beef
Runderhaaspuntjes | Feta | Chilisaus
€ 21
Salade carpaccio
Rundercarpaccio | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | Spekjes | Truffelmayonaise
€ 18
Salade pikante kip
Pikante kip | Appel | Rauwkostsalade | Pestodressing | Bourgondische saus
€ 18
Fishermansalad 
Gerookte forel | Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gamba
€ 19
Vegetarische salade 
Geitenkaas | Notenbrood | Appelstroop
€ 18

De salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter of friet met mayonaise.

Steaks

Bavette steak
Gegrilde bavette | 250 gram | Grainfed
€ 32
Tournedos
Gebakken runderhaas | 200 gram
€ 35
T-bone steak 
Gegrilde T-bone  | 350 gram
€ 37
Rib-eye steak
Gegrilde rib-eye | 300 gram | Grainfed
€ 38

De steaks worden geserveerd met seizoensgroenten, rosevalaardappels en friet.

Saus naar keuze          € 2,00
Pepersaus | Champignonroomsaus | Stroganoff | Rode portsaus | Chimichurry

Nagerechten

IJsdessert met bramen
Bramen | Yoghurt | Wit chocolade ijs | Pralinebodem | Slagroom

€ 12
Nutella cheesecake
Vanille-ijs | Chocolade crumble | Slagroom
€ 12

IJsdessert hazelnoten
Hazelnootijs | Biscuitbodem | Slagroom

€ 12

Dame blanche
Vanille-ijs | Warme chocoladesaus | Slagroom

€ 11

Chocolademousse
Pure chocolade | Verse aardbeien | Chocolade biscuitbodem | Slagroom 

€ 12
Proeverij ’t Vermaeck
De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes
€ 15
Kaasplank
3 Soorten biologische Brabantse kazen | Notenbrood | Appelstroop
€ 15
Special coffee
Irish | Italian | Spanish | French
€ 8
Koffieplateau
Diverse zoete lekkernijen
€ 9