
DINERKAART
Voorgerechten
Carpaccio Parmezaanse kaas | Pijnboompitten | Truffelmayonaise | Spekjes |
€ 12 |
Gamba’s ‘t Vermaeck Chili roomsaus | Knoflook | Frisse salade |
€ 14 |
Truffelrisotto Risotto | Truffel | Paddestoelenmix | Gepocheerd ei |
€ 12 |
Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 16 |
Soepen
Tomatensoep Soepballen | Room |
€ 7 |
Vissoep Zeevruchten | Room |
€ 8 |
Dagsoep Wisselende soep van de dag |
€ 9 |
Klassiekers
Mixed grill Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas | Sparerib | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 24 |
Oosterse Spare Ribs / XL portie Ketjap | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 22 – € 28 |
Varkenshaassaté Pindasaus | Atjar | Krokante uitjes |
€ 19 |
Hamburger ’t Vermaeck Gegrilde Angus burger | Italiaanse bol | Frisse relish| Cheddar |
€ 19 |
Sliptongetjes In roomboter gebakken | Ravigottesaus |
€ 24 |
Rib-eye uit Brazilië 250 gram | Aardappelgratin | Gebakken champignons | Haricots verts | Pepersaus |
€ 28 |
Gamba’s Gepelde gamba’s | Tagliatelle | Chiliroomsaus | Cherry tomaatjes |
€ 24 |
Vegan burger Quacemole | Plantaardige kaas | Zoete aardappelfriet |
€ 19 |
Chef’s Specials
VoorgerechtenFranse uiensoep |
€ 7 |
Carpaccio van rode biet Rucola | Geitenkaas | Truffeldressing | Walnoten |
€ 12 |
Duo van vis Zalmtartaar | Knoflookgamba’s | Wasabimayonaise | Kroepoek van saffraan |
€ 14 |
Steak tartaar Rundertartaar | Gepocheerd ei | Cornichons | Piccalillymayonaise | Cherrytomaat |
€ 14 |
Coquilles met risotto Gebakken coquilles | Risotto | Truffel | Paddestoelenmix | Salad Pea |
€ 16 |
HoofdgerechtenOssobucco |
€ 24 |
Zeebaars Gebakken zeebaars | Aardappelpuree | Bospeen | Witlof | Langoustinesaus |
€ 24 |
Varkensschnitzel 300 gram | Rosevalaardappels | Witlof | Haricots verts | Champignonsaus |
€ 22 |
Rendang Gestoofd rundvlees | Sambalboontjes | Naanbrood | Rijst |
€ 24 |
Weekend special Ieder weekend een wisselend gerecht van de chef |
€ dagprijs |
Maaltijdsalades klein/groot
Sweet chili beef Runderhaaspuntjes | Feta | Chilisaus |
€ 14 / € 18 |
Fishermansalad Gerookte forel | Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gamba |
€ 14 / € 18 |
Vegetarische salade Geitenkaas | Notenbrood | Appelstroop |
€ 14 / € 18 |
Nagerechten
Lentetaartje Abrikoos | Vanille macaron | Mousse van passievrucht | Slagroom |
€ 12 |
Cheesecake Frambozen sorbetijs | Chocolade crumble | Slagroom |
€ 10 |
Coupe Aardbeien Vanilleijs | Verse aardbeien | Kletskop | Slagroom |
€ 9 |
Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 14 |
Kaasplank 3 Soorten biologische Brabantse kazen | Notenbrood | Appelstroop |
€ 14 |
Special coffee Irish | Italian | Spanish | French |
€ 8 |
Koffieplateau Diverse zoete lekkernijen |
€ 9 |