DINERKAART
Voorgerechten
| Carpaccio Parmezaanse kaas | Pittenmix | Truffelmayonaise | Spekjes |
€ 15 |
| Gamba’s ‘t Vermaeck Chili roomsaus | Knoflook | Frisse salade |
€ 15 |
| Duo van vis Zalmtartaar | Sashimi van tonijn | Wasabimayonaise | Zoetzure rode ui |
€ 15 |
|
Burrata |
€ 14 |
| Truffelrisotto Risotto | Truffel | Paddenstoelenmix | Gepocheerd ei |
€ 12 |
| Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 17 |
Soepen
| Tomatensoep Soepballen | Room |
€ 8 |
| Franse uiensoep Bosui | Kaascrostini |
€ 8 |
| Dagsoep Wisselende soep van de dag |
€ 8 |
| Vissoep Zeevruchten | Room |
€ 9 |
Klassiekers
| Mixed grill Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas | Sparerib | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 29 |
| Oosterse Spare Ribs (350 gram) / XL portie (500 gram) Ketjap | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 24 – € 29 |
|
Varkensschnitzel |
€ 22 |
|
Varkensschnitzel ‘t Vermaeck |
€ 25 |
| Varkenshaassaté Pindasaus | Atjar | Krokante uitjes |
€ 21 |
| Classic hamburger Gegratineerd met cheddar | Italiaanse bol | Burgersaus |
€ 21 |
| Sliptongetjes In roomboter gebakken | Ravigottesaus |
€ 26 |
| Gamba’s Gepelde gamba’s | Tagliatelle | Chiliroomsaus | Cherry tomaatjes |
€ 24 |
| Kip uit de wok Kipreepjes | Noedels | Verse groenten | Teriyaki |
€ 24 |
| Groentenlasagne Ui | Tomaat | Courgette | Aubergine | Spinazie | Groene en rode peper |
€ 22 |
Chef’s Specials
VoorgerechtenOosterse Pompoensoep |
€ 8 |
| Carpaccio van rode biet Rucola | Geitenkaas | Truffeldressing | Walnoten |
€ 12 |
| Wild proeverij Ham van wildzwijn | Rillette van haas en hert | Gerookte eendenborst |
€ 18 |
| Gekonfijt fazantenboutje Linzenmix | Gebakken spek | Sjalotringen | Truffeljus |
€ 18 |
HoofdgerechtenHazenpeper |
€ 27 |
| Kabeljauwfilet Gebakken kabeljauw | Aardappelpuree | Groene asperges | Witte wijn tuinkruidensaus |
€ 26 |
| Rundersucade Black angus sucade | Andijviestamppot | Gegrilde courgette | Knoflookjus |
€ 27 |
| Hertenbiefstuk Rode wijnsaus | Spruiten | Rode kool | Puree | Stoofpeer |
€ 28 |
WeekendspecialsWeekend special vlees |
€ dagprijs |
| Weekend special vis Ieder weekend een wisselend visgerecht van de chef |
€ dagprijs |
Breek-de-week hoofdgerechtenDinsdag: Halve haan |
€ 19 |
| Woensdag: Stamppot Wortel, andijvie of boerenkool | Speklap | Rookworst |
€ 19 |
| Donderdag: Gyrosspies Kip | Tzatziki | Gebakken cayunkrieltjes | Koolsalade |
€ 19 |
Maaltijdsalades
| Sweet chili beef Runderhaaspuntjes | Feta | Chilisaus |
€ 21 |
| Salade carpaccio Rundercarpaccio | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | Spekjes | Truffelmayonaise |
€ 18 |
| Salade pikante kip Pikante kip | Appel | Rauwkostsalade | Pestodressing | Bourgondische saus |
€ 18 |
| Fishermansalad Gerookte forel | Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gamba |
€ 19 |
| Vegetarische salade Geitenkaas | Notenbrood | Appelstroop |
€ 18 |
De salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter of friet met mayonaise.
Steaks
| Bavette steak Gegrilde bavette | 250 gram |
€ 32 |
| Tournedos Gebakken runderhaas | 220 gram |
€ 35 |
|
Lady steak |
€ 27 |
|
Striploin steak |
€ 34 |
De steaks worden geserveerd met seizoensgroenten, rosevalaardappels en friet.
Sides
| Saus naar keuze Pepersaus | Champignonroomsaus | Stroganoff | Rode portsaus | Chimichurry |
€ 3,00 |
|
Rauwkostsalade |
€ 4,00 |
|
Gebakken krieltjes |
€ 5,00 |
Nagerechten
|
Dame blanche |
€ 11 |
|
Grootmoeders coupe |
€ 11 |
|
Bananensplit |
€ 12 |
|
IJsdessert met witte chocolade |
€ 12 |
|
Cheesecake |
€ 12 |
| Bosvruchtenbavarois Bosvruchten | Yoghurt | Sloffendeegbodem | Slagroom |
€ 12 |
| Chocolade Lava Cake | Pure chocolade | Vanille-ijs | Slagroom |
€ 12 |
| Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 15 |
| Kaasplank 3 Soorten biologische Brabantse kazen | Notenbrood | Appelstroop |
€ 15 |
| Special coffee Irish | Italian | Spanish | French |
€ 8 |
| Koffieplateau Diverse zoete lekkernijen |
€ 9 |