4-GANGEN KERSTMENU
VOORGERECHTEN
Carpaccio van Runderhaas
Truffelmayonaise | Rucola | Bieslook | Spekjes | Pijnboompitjes | Grana padano
Proeverij ‘t Vermaeck
De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes
Tompouce van gerookte vis
Zalm | Heilbot | Botervis | Wasabimayonaise | Kroepoek van saffraan
SOEPEN
Ossenstaartsoep
Jagermeister | Prei
Vissoep
Gamba | Room | Bosui
Tomatensoep
Soepballen | Bieslook
HOOFDGERECHT
Ierse steak
Pepersaus | Ratatouille | Aardappelgratin
Hazenpeper
Aardappelpuree | Rode kool | Spruitjes | Stoofpeer
Zeebaars
Gebakken zeebaars | Aardappelpuree | Bospeen | Witlof
Mixed grill
Biefstuk | Kipfilet | Varkenshaas | Sparerib | Aardappelgratin | Haricots Verts
DESSERTS
Chocoladeverrassing
Diverse chocoladebereidingen
Kerstplankje
IJs | Zoetigheden | Slagroom
Special koffie
Met diverse bonbons
Kaasplankje
Rozijn-notenbrood | Kaas van Bastiaansen | Rode port
€ 65 p.p.
Vooraf serveren we stokbrood met diverse smeersels en krijgt u een amuse voor aanvang van het diner.