4-GANGEN KERSTMENU

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Runderhaas
Truffelmayonaise | Rucola | Bieslook | Spekjes | Pijnboompitjes | Grana padano

Proeverij ‘t Vermaeck
De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes

Tompouce van gerookte vis
Zalm | Heilbot | Botervis | Wasabimayonaise | Kroepoek van saffraan

SOEPEN

Ossenstaartsoep
Jagermeister | Prei

Vissoep
Gamba | Room | Bosui

Tomatensoep
Soepballen | Bieslook

HOOFDGERECHT

Ierse steak
Pepersaus | Ratatouille | Aardappelgratin

Hazenpeper
Aardappelpuree | Rode kool | Spruitjes | Stoofpeer

Zeebaars
Gebakken zeebaars | Aardappelpuree | Bospeen | Witlof

Mixed grill
Biefstuk | Kipfilet | Varkenshaas | Sparerib | Aardappelgratin | Haricots Verts

DESSERTS

Chocoladeverrassing
Diverse chocoladebereidingen

Kerstplankje
IJs | Zoetigheden | Slagroom

    Special koffie
Met diverse bonbons

Kaasplankje
Rozijn-notenbrood | Kaas van Bastiaansen | Rode port


€ 65 p.p.

Vooraf serveren we stokbrood met diverse smeersels en krijgt u een amuse voor aanvang van het diner.